MR. GYROS LEIDERDORP

MR. GYROS LEIDERDORP Grieks Eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2058 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Gyros Leiderdorp. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 23:26 Snel en lekker!
26 mei 2022 om 21:17 Eten niet slecht maar ook niet speciaal Eten kan warmer
25 mei 2022 om 19:26 Was vaste klant bij Mr. Gyros, maar na vandaag, en voor de derde keer weer koud eten, heb gebeld, maar word geen actie ondernomen, dus zonden van je geld, eten is koud, vet, gewoon weg smerig en niet te eten, dus mensen sla deze tent maar over.
22 mei 2022 om 20:09 Kapsalon is Weinig voor het geld wat je betaald. Extra geld voor saus en dan krijg je een heel klein bakje. Kwaliteit eten wel goed, was lekker en warm toen het bezorgd werd
21 mei 2022 om 20:24 Heel erg lekker vlees
20 mei 2022 om 23:13 Ik denk dat we te ver weg woonden.. de patat was koud, droog en hard. Vlees was niet knapperig. De grote kapsalon was wel groot. Saus was in verhouding weinig.
20 mei 2022 om 21:53 Grote kapsalon was ook groot. Niet op kunnen krijgen. Alleen sinds de problemen met zonnebloemolie lijken de patatten wel gekookt te worden ipv krokantje. Kan beter. Gyros was meegekookt denk ik. Droog helaas
20 mei 2022 om 20:18 Was weer heel lekker!!
20 mei 2022 om 19:46 Echt super lekker eten, alleen niet altijd op de tijd bezorgd wanneer je nog ruim (1,5uur) van te voren belt in de hoop dat ze het op het juiste moment bezorgd
17 mei 2022 om 23:45 Had wel wat meer kipfilet op de pita kipfilet gemogen
15 mei 2022 om 17:32 weer mogen genieten van een heerlijke maaltijd
14 mei 2022 om 21:49 Gyros lekker. Cookie dessert bevroren....